Кои сме ние


ТимЪТ на Тим ВИЖЪН България

 

Ние сме Тим ВИЖЪН България – екип от висококвалифицирани експерти с визия как трябва да функционира успешния бизнеса в съвременния свят.

Екипът на Тим ВИЖЪН България

Следвайки стремежа си да бъдем партньор на бизнеса по пътя към дигитализация, още през 1999 г. първи започнахме да внедряваме водещото ERP решение Microsoft Dynamics NAV (NAVISION) в България.

 

През изминалите години не спираме да разширяваме своята експертиза и да обогатяваме портфолиото си с цялостни ERP, CRM и business intelligence (BI) решения, жизнено необходими за управлението на всяка компания с визия за развитие и пазарен успех.

 

 

Нашата мисия е да ви помогнем да ръководите бизнеса си по-добре и да насърчаваме развитието ви с помощта на нашите решения и услуги.

 

Ние заставаме до клиентите си като надежден партньор на всяка крачка от техния път към дигитална трансформация и се гордеем с успехите, които постигат.

Не правим компромис с качеството на нашата работа. Доволните ни клиенти са най-добрата препоръка за нашия професионализъм, ентусиазъм и пълната отдаденост, с която се заемаме с всеки проект.

 

В работата си се стремим:

  • Да предоставим на всеки клиент цялостно решение за управление, съобразено със спецификата на неговия бизнес
  • Да предложим реални решения на специфични за компанията проблеми и да оптимизираме работата на всички равнища в организацията, прилагайки добрите практики за съответния бранш
  • Да помагаме на клиентите си при избора на съпътстващи услуги и решения, които допълнително да подпомогнат развитието на техния бизнес

 

Вие имате визия как искате да функционира бизнеса ви.

Ние ще превърнем тази визия в реалност!

www.team-vision.bg